Ruffwear

Prikaz rezultata

Ruffwear izdeluje estetsko, kakovostno, trpežno in praktično opremo za aktivne pse. V Sloveniji imamo že veliko ponudnikov njihovih idelkov, med katerimi so plaščki za pse za vse letne čase in vsako vreme, ovratnice, oprsnice in povodci, nahrbtniki za pse, ležišča za pse, zložljive potovalne posode za hrano in vodo, trpežne in neuničljive igrače za pse... vse se najde.

Pogrešali pa smo pasje čeveljčke, zato vam ponujamo njihove čeveljce Grip Tex, ki zagotavljajo zaščito tačk na kakršnikoli površini in skozi celo leto, naj bo sneg, leg ali vroč asfalt, čevlji bodo zavarovali vašega psa. Primerni so za aktivne pse, ki hodijo v hribe, tečejo ob kolesu, tečejo po snegu se ukvarjajo z drugimi pasjimi športi in disciplinami (npr. reševalni in policijski psi).

Podplat je narejen iz VibramTM materiala, ki nudi stabilnost in podporo tudi na poševnih površinah. Zgornji del čevlja je zračen in vpija vlago, s pomočjo ježka pa jih povsem prilagodite obliki pasje tačke. Z lahkoto se obujejo in nimajo nobenih šivov, ki bi lahko odrgnili nežne tačke vašega psa. Ob strani imajo odsevnike, ki zagotavljajo varnost tudi na območji z zmanjšano vidljivostjo.

  • zaščita za vse površine
  • za aktivne pse (hoja v hribe, tek, reševanje, …)
  • VibramTM podplat
25,99
S klikom na gumb "Sprejmem" sprejmete uporabo piškotkov in zbiranje podatkov o vaši uporabi spletne strani.