Prejmi kupon za 10% popust + darilo ob prijavi na naše e-novice!

10% popust + darilo ob prijavi na e-novice

Prijava

RelaxoPet PRO je za dlan velika naprava, ki prestrašenim psom pomaga prebroditi stresne trenutke kjerkoli in kadarkoli.

Psom stresno situacijo lahko predstavlja že sama vožnja z avtom, sprememba okolja, nevihte, grmenje ali močan veter, pokanje petard, obisk veterinarja ali pa sprehod, kjer je prevelika gneča …

Na žalost naših psov ne moremo vedno obvarovati pred stresnimi situacijami in se jim popolnoma izogniti. V ta namen so v Nemčiji razvili RelaxoPet PRO zvočni sistem za pomiritev anksioznih in nervoznih psov.

Z razvojem RelaxoPet PRO zvočnim sistemom se je izboljšala kvaliteta življenja mnogih psov in njihovih skrbnikov, kar potrjujejo raziskave, nominacija ter zmaga izdelka za inovacijo leta 2021 v Nemčiji.

Dokazano je bilo, da kar 89 % vseh psov prikazuje presenetljivo raven globoke sprostitve, ko so bili izpostavljeni le nekaj minutni uporabi naprave RelaxoPet PRO.

Kako deluje?

RelaxoPet z zvočnimi valovi in posebnimi vibracijami, slišnimi zgolj psom, pripomore k umiritvi in sprostitvi psa.

Ti zvoki in vibracije možganom pošiljajo signale za sproščanje in umiritev, zato se v pasjem telesu sprošča manj stresnih hormonov, kar jim ostane tudi v podzavesti. Posledično se psi lažje soočajo s strahovi tudi v prihodnje.

Uporaba

Na voljo je več nastavitev in možnosti uporabe (priložena so navodila v angleškem jeziku), med katerimi lahko izbirate in ugotovite katera najbolj ustreza potrebam vašega psa. Izberete lahko glasno delovanje zvočnika, ki predvaja pomirjujočo glasbo, posebej zasnovano za pse, ali pa ga nastavite na tihi način, ki ga slišijo le psi. Na voljo je tudi možnost uporabe časovnika, ki je še kako uporaben pri ločitveni tesnobi. V napravi se skriva tudi senzor za hrup, ki vibracije prilagodi potrebam posameznega psa.

Zvočnik je tako majhen, da ga lahko nosite kar v torbici ali ga pripnete na povodec.


Uporabite jo lahko kjerkoli in kadarkoli; naj si bo to v avtu, na sprehodu ali pa doma v času pokanja petard in poletnih neviht. Namenjena je pomirjanju prestrašenih in vznemirjenih psov in jim nudi globoko sprostitev. Še posebej priljubljena izbira je pri skrbnikih, katerih psi trpijo za ločitveno tesnobo.

Naša izkušnja z uporabo RelaxoPet PRO

Tudi sami smo preizkusili to majhno čudežno napravo in kmalu pozabili, da smo jo imeli ves čas pravzaprav s seboj. Vzeli smo jo s seboj na vožnjo z avtom, ko je bilo v njem več psov. Vsi psi so spali celo pot kljub dolgi in ovinkasti cesti. Preizkusili smo jo tudi v pisarni, kamor dnevno pride več ljudi in tudi nekaj psov, ter opazili, da so tiste dni v pisarnah psi precej več spali in bili bolj sproščeni.

Nekega večera smo bili deležni groznega pokanja petard v naselju (v oktobru!!) zaradi bližine stadiona, kjer se je odvijala nogometna tekma in so navijači podivjali. Pokanje, ki bi sicer vznemirilo vsaj enega od treh psov, so zdaj umirjeno prestali brez nervoze, lajanja in strahu.

Obenem smo poleti opazili, da se je psička, ki se sicer zelo boji grmenja, v času poletne nevihte celo stisnila k RelaxoPet PRO napravi in umirjeno prebrodila nevihto.

Poleg vsega naštetega zgoraj in res nepričakovane, pozitivne izkušnje, nas je navdušilo tudi dejstvo, da je bil RelaxoPet PRO zasnovan s strani veterinarjev, vzrediteljev in vojske. To je bil eden od glavnih razlogov, da smo se jo odločili sprobati in po preizkušnji dodati tudi v ponudbo DogoVitala. In podatek, da napravo uporabljajo vojaki za sproščanje svojih psov, je dodalo le še tisto piko na i h končni odločitvi, da RelaxoPet PRO najdete pri nas.

Za konec …

Torej, če iščete nestrupeno rešitev, ki bo v noči ognjemeta pomirila vašega hišnega ljubljenčka, vam pa zagotovila še toplo skodelico čaja v objemu vašega kosmatinca, toplo priporočamo RelaxoPet PRO.

Naši psi so veliko bolj zadovoljni, in mi kot skrbniki se ob tem počutimo mnogo boljše. Vsi vemo, da z “Veselim decembrom” žal prihaja tudi sezona pokanja petard in ognjemetov, kar je za marsikaterega psa in njegovega skrbnika prava nočna mora. Naj letošnji december vaš pes ne preživi pod posteljo ali v kopalnici, kjer sopiha ali cvili od strahu, temveč sproščeno v vašem naročju pod dekico.

Priporočilo: Če imate psa, ki je nervozen na potovanjih, ne pozabite imeti RelaxoPet PRO naprave vedno pri roki, tudi na sprehodu. Tako je majhna, da jo lahko spravite kar v žep ali pripnete na povodec.

V kolikor niste prepričani, če je vaš pes prestrašen in pod stresom, si lahko spodaj preberete nekaj najbolj očitnih znakov t.i. miritvenih signalov strahu in nelagodja.

 • Tresenje ali otrpelost;
 • želja po pozornosti;
 • skrivanje (pod mizo, posteljo, …);
 • sopenje;
 • postopanje gor in dol ali prestopanje na mestu;
 • lajanje, tuljenje, cviljenje;
 • sključena glava, rep med nogami;
 • živčno oprezanje glave (na vse strani);
 • beg;
 • oblizovanje, zehanje;
 • uničevanje in žvečenje neprimernih predmetov (pohištvo).

Ne pozabimo tudi na potne tačke, slinjenje, nenadzorovano uriniranje in markiranje, obračanje oči, obračanje glave, vodoravno lego ušes nazaj tik ob glavi, stresanje celotnega telesa, cmokljanje, kazanje zob …

Za 10 % popust na svoj RelaxoPet se prijavite na naše e-novice in prejmite kupon za popust.

 • pomiritev anksioznih, nervoznih psov
 • zasnovano s strani veterinarjev, vzrediteljev, vojske
 • Award Winner naprava 2021
86,75

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja