Prejmi kupon za 10% popust + darilo ob prijavi na naše e-novice!

10% popust + darilo ob prijavi na e-novice

Prijava

Naravno zdrav pes

Vrsta let spremljanja izkušenj in povratnih informacij lastnikov psov glede uporabe naravnih prehranskih dopolnil, ki so jih razvili veterinarji, homeopati, živalski nutricionisti in dietetiki, so jih vzpodbudili, da skupaj s strokovnjaki razvijejo izdelke lastne linije – Naravno zdrav pes. Predvsem izkušnje in zdravstveni ter prehranski izzivi lastnih psov, pa so jim bili glavni povod za končno realizacijo svoje znamke.

ZLATI KOKOS, ki je namenjen aktivnim psom in pasjim veteranom zaradi podpore sklepom in vpliva na hitrejšo regeneracijo organizma; psi ga obožujejo, lastnike pa spominja za “zlato pasto”, le da so namesto peperina, ki je lahko ob dolgoročnem dodajanju škodljiv, dodali ingver, ki pripomore k absorbciji kurkume.

PASJI KOKOS, ki je bil ciljno razvit za sijoč kožuh in zdravo kožo, ki jo tudi vlaži (učinek zelo hitro viden v primeru suhe kože in prhljaja), sicer pa nudi številne vitamine, esencialne maščobe, blagodejno vpliva na prebavo ter izboljšuje pigmentacijo.

PASJI ČESEN, ki je bil ciljno razvit za krepitev imunskega sistema, saj deluje česen protivnetno in proti zajedavcem, zaradi česar je tudi zelo aktualen v sezoni klopov.

PSYLLIUM-FLAX pa se priporoča živalim z občutljivo prebavo. Posebej v primeru prebavnih motenj, napenjanja in težav z analnimi žlezami, v primeru driske ali zaprtja.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.