Prejmi kupon za 10% popust + darilo ob prijavi na naše e-novice!

10% popust + darilo ob prijavi na e-novice

Prijava

Oprsnice za pse Canuzzo so izdelane v EU, zasnovali sta jih strokovnjakinji za vedenje psov, Elena in Liubov. Sanje o kvalitetni, udobni in cenovno dostopni opremi so postale realnost z ustanovitvijo Canuzzo znamke. Zaradi velike pozornosti za detajle in osredotočenosti na udobje psa, smo se odločili, da oprsnice Canuzzo dodamo v našo ponudbo.

Oprsnice za pse Canuzzo se ponašajo z:

Značilnosti oprsnice za pse Canuzzo

Zakaj so oprsnice za pse Canuzzo drugačne?

Oprsnice za pse Canuzzo so bile zasnovane s strani strokovnjakov, katerih primarni fokus je bila dobrobit psov. Žal veliko psov na sprehodih ne uživa zaradi neudobne ali celo boleče opreme. Ker so bili psi prva misel pri izdelavi Canuzzo oprsnice se ta psom dobro prilega in psom olajša navigirati človeški svet.

Oprsnica Canuzzo je bila odobrena s strani svetovno priznane norveške strokovnjakinje za pse in avtorice Turdi Rugaas.

Ko izberete oprsnico Canuzzo dobite izjemno lahko, vzdržljivo in popolnoma prilegajočo se oprsnico, ki jo je prijetno nositi. Vašemu psu omogoča prosto gibanje, brez omejitev in hkrati ščiti mehko tkivo pred poškodbami. Oblačenje in slačenje oprsnice je enostavno in prijetno zahvaljujoč dodatnim zaponkam okoli vratu.

Z gotovostjo lahko rečemo, da z izbiro oprsnice Canuzzo vlagate v dobro fizično in mentalno počutje svojega psa. 

Zaradi zapenjanja okoli vratu so te oprsnice še posebej primerne za pse, ki oblačenja oprsnic ne marajo prav preveč. V prvi vrsti pa je vzrok za občutljivost potrebno nasloviti, saj je velikokrat lahko kaže na bolečino, nelagodje ali kožne težave.

Kako izbrati pravo velikost oprsnice?

Če želimo, da se psu oprsnica dobro prilega moramo izbrati pravilno številko in hkrati vedeti kako oprsnico pravilno namestiti.

Pravo velikost izberete tako, da s šiviljskim metrom izmerite obseg prsnega koša na točki, kjer je najširši. Ta točka se navadno nahaja nekaj centimetrov za sprednjimi nogami.

Ko izmerite obseg, ustrezno velikost poiščite v spodnji tabeli:

Tabela velikosti.
*Če je pes med številkami, izberite večjo velikost.
**Vedno izmerite svojega psa, ne glede na pasmo.

Kako pravilno namestiti oprsnico?

Preden psu oblečete novo oprsnico, mu dajte čas, da se z njo najprej seznani. To bo naredilo izkušnjo prijetnejšo tako za psa kot za vas. Dajte mu čas, da oprsnico prevoha in si jo dobro ogleda, če to želi.

Pravilno nastavite sprednji del oprsnice:

  • odpnite eno izmed zaponk na vratu in oprsnico zapnite okoli vratu psa,
  • trak okoli vratu nastavite tako, da bo oprsnica iz sprednje strani izgledala kot črka Y,
  • obroček se mora nahajati na prsnici (kost na sprednji strani prsnega koša).

Pravilno nastavite zadnji del oprsnice:

  • trak okoli prsnega koša se odpne iz obeh strani,
  • trak naj se nahaja nekaj centimetrov za sprednjimi nogami psa, da se ob hoji sprednje noge ne drgnejo ob trak,
  • trak naj leži na prsnem košu in ne na trebuhu psa.

Zgornji in spodnji trak oprsnice nastavite glede na dolžino telesa vašega psa, da bo lega oprsnice ustrezala vsem zgornjim točkam.

Prepričajte se, da oprsnica ni pretesna – vaši prsti bi morali brez težav zdrsniti pod oprsnico. Oprsnico nežno potegnite nazaj in se prepričajte, da obroček na sprednji strani še vedno leži na prsnici in ne na mehkem tkivu vratu. Komolec naj se prosto giblje, naj se ne drgne ob oprsnico. Ko oprsnico slečete, preverite, da sta stranska trakova simetrična.

Nega in vzdrževanje

Priporočamo ročno pranje s toplo vodo in nežnim čistilom. Pranje v pralnem stroju odvsetujemo brez vrečke za pranje občutljivega perila. Izberite cikel nežnega pranja z nežnim detergentom. Ne sušite v sušilnem stroju, ne likajte in ne belite.

Novo
NOVO
  • za vzpostavljanje ravnovesja elektrolitov
  • vsi potrebni minerali in vitamini
  • v vročih dneh in ob povečani fizični aktivnosti
29,92

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja